Rozkladacia detská posteľ - nenechajte sa prekvapiť návštevou!

Určite sa vám už stalo, že najlepší kamarát/kamarátka vášho dieťaťa mal u vás zostať cez víkend. Ak bývate v malom byte, aj takáto zdanlivo jednoduchá situácia môže vypáliť celkom problematicky, keď si zrazu uvedomíte – "Hups, a kde bude vlastne spať?"

Rozkladacia detská posteľ - nenechajte sa prekvapiť návštevou!

Obvykle sme radi, že do bytu napraceme všetko, čo potrebujeme. Posteľ pre hostí je na zozname priorít hlboko pod všetkými dennodennými, oveľa dôležitejšími vecami, ktoré v byte chceme mať poruke. Ale z času na čas sa u každého vyskytne situácia, keď by sa jedna posteľ navyše jednoducho zišla. Dá sa to v stiesnených bytových podmienkach urobiť tak, aby bol vlk sýty, ale aj ovca zostala celá? Dá! Riešením je rozkladacia detská posteľ.

V bežné dni táto posteľ môže byť využívaná ako jednolôžková, ale keď príde návšteva, dá sa spodná časť vytiahnuť, a vznikne skvelá prístelka! Nemusíte už teda nechávať návštevy prespávať na gauči alebo púšťať deti k sebe do postele – vyspia sa spolu a ešte budú nadšené, že sa môžu pred spaním pohrať.

Ak je skutočne vaším problémom priestor, určite vás poteší, že s rozkladacou detskou posteľou nestratíte ani cenný úložný priestor. Takmer všetky rozkladacie postele už dnes majú pod prístelkou zásuvky, takže priestor nielenže nestratíte, ešte ho získate aj navyše.

Rozkladacia detská posteľ - nenechajte sa prekvapiť návštevou!

Ešte stále váhate? Pozrite si našu ponuku rozkladacích postelí. Nájdete tu postele rôznych farieb aj výšok, takže zaručene nájdete to, čo sa bude hodiť práve do izby vašich detí. Myslite dopredu, a pripravte sa na všetky situácie. Možno je rozkladacia posteľ to „pravé orechové“ aj pre vás!